Tecnologia digital

Actualment, amb tot el que portem avançat des dels nostres inicis com a grup, podem parlar de millores notables en relació a la tecnologia digital emprada.

L’ús del blog com a diari del nostre projecte ens està servint per practicar tot lo après fins ara. És una eina molt útil que ens facilita el seguiment del nostre procés del projecte. Gràcies a aquesta pràctica continuada ens sentim molt a gust realitzant el diari, tot i que sempre n’aprenem coses noves i ampliem els nostres coneixements.

Referent a la wiki, cada cop ens costa menys treballar-hi amb aquest recurs. Malgrat que ens sembla més difícil i menys flexible que el blog, hem aconseguit aprendre moltes coses noves: introducció de gràfics i imatges; reorganització de la bibliografia; i ajustament de l’índex, punt que més se’ns resistia. Creiem que ha quedat ben enllestida la nostra wiki i que han valgut la pena tots els nostres esforços.

Per un altre costat, les nostres comunicacions han continuat produint-se a l’espai de grup de la UOC (trobades asíncrones) i al xat del Facebook (trobades síncrones). Aquestes dues eines han estat imprescindibles per al nostre bon funcionament i la nostra organització com a grup.

Per últim, el Zotero ens està sorprenent cada vegada més: hem estat capaços de connectar la nostra bibliografia amb la wiki i el nostre projecte virtual.

Per tot això, per tot el nostre esforç i les nostres ganes d’aprendre, crec que hem avançat significativament en aquest semestre i estem assolint els objectius de l’assignatura molt positivament.

Continuem així, Cousteau!

Quant a RaquelRomero

Benvinguts i benvingudes, Em dic Raquel i sóc estudiant del grau en Llengua i Literatura Catalanes de la UOC. Els meus companys i jo formem el grup Cousteau, creat per a l'elaboració d'un projecte virtual anomenat "La petja d'escriptores catalanes a l'Europa del segle XXI". Espero que gaudiu força llegint el nostre treball de recerca i que, alhora, n'aprengueu i us enriqueixi personalment. Salutacions cordials, Raquel
Aquesta entrada s'ha publicat en autoavaluació del projecte i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Tecnologia digital

  1. paugarrigos ha dit:

    Bé, em sembla que si un dels objectius de l’assignatura era que aprenguéssim a gestionar un blog, una wiki i un gestor bibliogràfic, podem estar molt contents, ja que entre tots em sembla que ho hem aconseguit. D’altra banda, com bé dius, al llarg del projecte hem anat millorant i sentint-nos cada vegada més còmodes en aquests entorns virtuals. Ha estat realment fantàstic poder compartir tot això amb vosaltres!!!!

Deixa un comentari