Comunicació en xarxa

A hores d’ara, només podem dir que la comunicació que hem mantés els membres del Cousteaus ha estat fluïda, malgrat que de vegades hem tingut algun problema que ha dilatat una mica la retroalimentació en el procés de comunicació, però per sort, sempre hem aconseguit entendre’ns com cal. (Són alguns dels pocs inconvenients que presenten aquests mitjans de comunicació, però amb paciència i comprensió tot surt endavant).Hem seguit en contacte a través de les nostres connexions síncrones al xat del Facebook els dilluns, i mitjançant connexions asíncrones al fòrum, tant al general, com a l’espai de debat que tenim al nostre grup de treball. Nosaltres pràcticament ens hem connectat diàriament, per tal de comprovar si hi havien missatges dels companys en aquests espais, tant per plantejar dubtes com per avisar de qualsevol imprevist que ens anara sorgint. Si ara férem un estudi comparatiu entre les connexions que fèiem al principi, i les que fem ara, només podem deduir que hem millorat força, tant en la planificació dels temps i de les tasques, com en la presa de decisions.

Per últim, només podem dir que encara que en un principi sembla molt complicat o fins i tot impossible,  enllestir un projecte virtual mitjançant una comunicació en xarxa, al final resulta plausible i fins i tot divertit! En aquests moments podem dir que ja ens hem acostumat a aquesta nova forma de treballar, i malauradament ja s’acaba!

Salutacions companys!!

Quant a claragomar

Sóc llicenciada en Dret, i actualment compagine el meu treball amb els estudis del grau de Llengua i Literatura Catalana a la UOC. Dos companys i jo(que tots tres formem el grup Cousteaus), hem creat aquest blog per a l'assignatura de TICS! Aquesta assignatura ha estat tot un repte per a nosaltres, però malgrat que hem fet molta feina, s'ho hem passat d'allò més bé treballant junts.
Aquesta entrada s'ha publicat en autoavaluació de grup i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Comunicació en xarxa

  1. RaquelRomero ha dit:

    Hola! Penso que la comunicació que hem mantingut fins els últims dies ha estat molt satisfactòria malgrat alguns imprevistos que, en ocasions, han anat sorgint al llarg d’aquest temps. Les diferents vies de comunicació que vam triar i seleccionar, i que hem fet servir durant el procés de creació del projecte, han estat molt encertades: sense complicacions i sempre des del respecte hem estat capaços d’organitzar-nos i complir uns horaris i unes pautes de connexió, elements que en han facilitat la bona relació entre els components del grup. Aquesta manera de comunicar-nos ha estat, sens dubte, un factor fonamental en el desenvolupament de les tasques a realitzar. I, finalment, els resultats obtinguts han demostrat la bona química entre nosaltres de la que tant fem menció i de la que ens sentim tan orgullosos.
    Gràcies, companys, per tots aquests dies!!
    Una abraçada!

Deixa un comentari