Propostes de millora

En aquest punt de l’assignatura, pràcticament  a la recta final, hem aconseguit formar un vertader equip de treball virtual. Les nostres connexions al xat del facebook han sigut assídues. Al principi, de vegades no teníem massa clar com enfocar la feina, i trigàvem més temps del previst per tal d’entendre les indicacions del professor i distribuir entre els membres del grup la feina. També hem de dir que una companya va haver de deixar l’assignatura, i van haver-hi moments difícils i de molta feina fins tornar ha agafar un ritme de treball normalitzat. Però a hores d’ara, hem aconseguit superar aquests imprevists i entre tots hem tret aquest projecte endavant. Ara, quan ens reunim tots anem amb les idees clares i amb la feina feta. Pensem que la trajectòria del Cousteaus ha estat positiva, i hem millorat força des del començament, però d’això es tracta, d’aprendre i fer una autoavaluació continuada d’allò que podem millorar. També és interessant ressaltar que ens ha estat molt útil emprar el fòrum, tant el general, com el del nostre grup de treball per plantejar tots els dubtes que ens anaven sortint, bé per altres companys o pel consultor. Un altre aspecte clau és la comprensió i l’enteniment entre tots els companys, i tenir clar que cadascú té un ritme de treball i necessita un temps per assolir els objectius i les competències de l’assignatura.

Bé, encara que sempre hi haurà aspectes a millorar, nosaltres estem contents del que hem aconseguit tots plegats, però estem oberts a escoltar qualsevol suggeriment que ens ajude a superar-nos!

Salutacions,

Cousteaus

Aquesta entrada s'ha publicat en correcció i millora i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari