Comiat

Ja hem arribat al final del projecte i és l’hora d’acomiadar-nos. Han estat uns mesos de feina intensa i ara és l’hora de començar-ne a recollir els fruits. Durant aquest temps hem après a gestionar un blog, desenvolupar una wiki, cercar i seleccionar informació de la xarxa, hem après coses sobre les dones escriptores i la literatura europea, hem après a compartir coneixements… Però per damunt de tot hem creat un ambient còmode i agradable en el que diferents persones de diferents llocs del territori ens hem pogut conèixer i desenvolupar aquest projecte plegats. A través del blog, el xat, la wiki i l’espai de la UOC hem pogut treballar junts i fer-nos costat en l’evolució d’aquest projecte de manera cooperativa i aprendre moltes coses noves.

En un principi ens va costar entendre els objectius i el mètode que proposava l’assignatura i això va generar un cert desconcert: ens sentíem navegants sense rumb fix. Però a mesura que vam anar avançant la cosa anava prenent forma i això ens va donar un punt de tranquil·litat. Seguir les pautes i “ser-hi” ens va proporcionar el context ideal per consolidar la meta i tirar endavant. No obstant això, tot plegat demana temps i paciència, molta paciència.

Pel que fa coses a millorar, sembla que el més important és no perdre mai la visió de conjunt. En el nostre cas, malgrat els contratemps que haguem pogut tenir personalment o com a grup, hem anat treballant i hem assolit els nostres objectius amb satisfacció i en un ambient immillorable (tots ens emportem la sensació d’haver treballat i après al costat d’unes bellíssimes persones!), però és veritat que en el desenvolupament del projecte a la wiki, sense ser-ne conscients, vam deixar una mica de banda el focus plantejat a la primera PAC i això ha fet que el resultat no revés les millors crítiques. No obstant això, aquesta és una de les coses a millorar dins d’una pila de positives i les quals fan que estiguem molt orgullosos del resultat final del projecte.

Us deixem amb un poema  musicat de Maria Mercè Marçal, Divisa, que ha marcat l’inici del nostre treball i ara pleguem amb ell:

Fins aviat!

Aquesta entrada s'ha publicat en comiat i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari